Щоб розмістити оголошення увійдіть в систему!
Всього оголошень: 3241
За сьогодні: 0
Вже продано: 518
На перевірці: 0

Авто новини:

« Повернутися в розділ / « Повернутися назад

Яка різниця між Біткоїном, стейблкоїном та альткоїном?

Основна різниця між Біткоїном, стейблкоїном та альткоїном полягає у призначенні, технології, вартості та характеристиках. Сьогодні усі види криптовалют доступні до покупки, продажу та обміну на сучасних торгових платформах.

У торговій парі AVAX/USDT можна побачити співвідношення токену блокчейн-платформи та стейблкоїну. Одна із особливостей ринку цифрових активів – можливість поєднання різноманітних криптовалют не лише на одній торговій платформі, а й в одній екосистемі. Віртуальні гроші Біткоін – це не єдиний інструмент, який активно використовується користувачами. Сьогодні на цифровій арені з’явилися альткоіни та стейблкоіни, які мають трохи інакшу природу, але дають можливість більш повноцінно використовувати всі можливості ринку криптовалют.

Що таке Біткоїн: коротко про головне

ВТС – це перша та найбільш відома криптовалюта. Проєкт працює на базі технології блокчейн, і є децентралізованою цифровою валютою, яка не залежить від урядів або банків. Він має власну валютну одиницю (BTC) та використовується як засіб обміну та зберігання вартості капіталу. Головні особливості та структурні складові монети Біткоін:

  • Децентралізація.
  • Обмеженість кількості Bitcoin монет.
  • Гарантія безпеки та захищеності інформації, коштів, персональних даних.
  • Підтримка анонімності транзакцій.
  • Відсутність регуляторів.

Така природа зробила криптоактив найбажанішим в криптоіндустрії. Сьогодні коін задає та диктує ціну ринку. Питання про те, що буде з Біткоїном, завжди актуальне, бо майже всі існуючі монети корелюють в вартості з ВТС, бо він задає настрій крипторинку.

Стейблкоїни та їх особливості на криптовалютній біржі

Стейблкоїн – це різновид криптовалюти, який створений з метою стабілізувати вартість, зв'язану з певним зовнішнім активом, таким як фіатна валюта (долар, євро і т.д.) або сировинний актив. Стейблкоіни призначені для зменшення волатильності, яка є характерною ознакою для ринку криптовалют. Вони використовуються як засіб збереження, обміну та передачі вартості. Якщо ви розібрались з Біткоіном, що це таке і як працює, то зверніть увагу на основні переваги стейблкоїнів:

  • Стабільність вартості.
  • Простота використання.
  • Менший ризик втрати ціни.
  • Прозорість.
  • Проста інтеграція з традиційною фінансовою системою.

Купити стейблкоїни можна на різноманітних популярних біржах, наприклад, Binance, WhiteBIT, KUNA, Qmall.

Що таке альткоіни?

Альткоін – це загальний термін, який використовується для опису будь-якої криптовалюти, яка не є Біткоїном. До цієї групи монет можна віднести Ефір (ETH), Ріпл (XRP) та багато інших популярних проєктів. Кожен альткоїн може мати свої унікальні особливості та функціональність, які відрізняють його від Біткоїна. При цьому продаж криптовалюти такого формату передбачає стандартний підхід.

31.07.2023
« Повернутися в розділ / « Повернутися назад

Коментарі:

Додати коментар
Щоб додавати коментарі увійдіть в систему!
Коментарів немає. Будьте першим!

Яка різниця між Біткоїном, стейблкоїном та альткоїном?

Політика конфіденційності